Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Statie dedurizare-deferizare-demanganizare Kinetico Mach 2060 S OD

Statie dedurizare-deferizare-demanganizare Kinetico Mach 2060 S OD

Marca: KINETICO

 

Garantie: 24 luni

 

Pret cu TVA: 9911.36 Lei / BUC

Comanda acest produs

Statie dedurizare-deferizare-demanganizare Kinetico Mach 2060 S OD
Statie dedurizare-deferizare-demanganizare Kinetico Mach 2060 S OD
Comanda instant - Statie dedurizare-deferizare-demanganizare Kinetico Mach 2060 S OD

Email Telefon

Statie dedurizare-deferizare-demanganizare Kinetico Mach 2060 S OD

Statia mixta de tratare apa (dedurizare - deferizare - demanganizare) Kinetico 2060s OD este dedicata tratarii apelor cu o duritate de maxim 60 grade germane. Datorita inovatiei Free Board, elimina cu o eficienta intre 95 si 99% calcarul, Fe, Mn si alte suspensii solide prezente in apa.

Caracteristici tehnice:

~ Duritatea apei la intrare: maxim 60 grade germane
~ Volum pat rasina per tanc: 29,5 litri
~ Dimensiuni (LxlxH): 432 x 203 x 1168 mm
~ Timp de regenerare: 45 minute
~ Apa utilizata pe ciclu de regenerare: 132 litri
~ Debit minim furnizat: 78.0 litri/min
~ Debit maxim furnizat: 114.0 litri/min
~ Consum sare/ciclu de regenerare: 1.2/ 1.8/ 2 kg
~ Capacitate stocare sare: 114 kg
~ Presiune necesara a apei: 1 – 8,6 bari
~ Temperatura de lucru: 2 – 500C
~ Greutate (ambalat/in functiune): 64 / 91 kg
De ce sa alegi statia mixta de tratare apa (dedurizare - deferizare - demanganizare) Kinetico Mach 2060s OD?


Statie tratare apa non-electrica: fara cheltuieli suplimentare la factura, fara buton pornit/oprit, fara afisaje electronice complicate, fara resetari de soft.

Eficienta maxima in tratarea apei: datorita inovatiei Free Board, statia de dedurizare - deferizare - demanganizare Kinetico 2060s OD elimina cu o eficienta intre 95 si 99% Ca, Mg, Fe si Mn, precum si alti compusi sau suspensii solide prezente in apa. Performantele acestei statii mixte de tratare apa sunt certificate NSF, ISO.

Fiabilitate ridicata: adauga doar sare si bucura-te de o apa de calitate, pentru ca restul l-am facut noi.

Configuratia OD (overdrive): Aceste statii mixte de tratare apa incorporeaza o tehnologie complexa de ultima generatie pentru a oferi apa de calitate, chiar daca necesarul de apa variaza substantial. Gratie tehnologiei OD, cele doua tancuri vor intra in functiune concomitent atunci cand are loc o crestere a consumului de apa.

Statie de tratare apa cu cel mai mic consum de sare: datorita sistemului duplex (Twin Tank), regenerarea unui tanc se face cu apa dedurizata furnizata de celalalt, diminuandu-se substantial consumul de sare. In plus, procesul de regenerare a rasinii se face doar daca exista consum de apa, spre deosebire de cele electrice la care este setat periodic.

Apa dedurizata non-stop: beneficiezi de apa dedurizata 24 de ore din 24, deoarece aceasta statie de tratare a apei contine doua tancuri de rasina ce functioneaza alternativ.

Contorizarea automata a procesului de regenerare: datorita patentului Kinetico (Kinetico Smart Disk) volumul de apa furnizat este contorizat automat cu maxima precizie, procesul de regenerare pornind automat doar atunci cand este necesar, eliminandu-se astfel pierderile inutile de apa sau consumul ridicat de sare.

Regenerare in contra-curent: spre deosebire de statiile de tratare a apei obisnuite, dedurizatoarele Kinetico prezinta un ciclu de regenerare in contra-curent (de jos in sus) pentru o curatare eficienta a patului de rasina. Astfel, veti consuma mai putina apa in timpul procesului de regenerare, mai putina sare si veti beneficia de o durata de viata mai mare a acestui sistem.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Ghidul tau autentic de shopping.Viziteaza site-ul E-instal.ro pe ShopMania
Website detinut de Eurocraft Instal S.R.L., CIF: RO12102888, Reg.Com: J40/7760/1999

e-instal.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.