Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Termeni si condiții

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE – SECURITATEA DATELOR PERSONALE
 
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, EUROCRAFT INSTAL SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.
    
S.C. EUROCRAFT INSTAL SRL este înregistrata ca operator de prelucrare a datelor cu caracter personal in Registrul de evidenta a prelucrarii de date cu caracter personal sub numarul 19552/2015 emis de către A.N.S.P.D.C.P.
    
Clientul/utilizatorul are obligația de a furniza datele de contact si de facturare, acestea fiind necesare desfășurării în condiții optime a procesului de livrare a comenzilor. 
    
Datele personale ale utilizatorilor urmează a fi folosite numai în scopul îmbunătățirii calității produselor si serviciilor EUROCRAFT INSTAL SRL, astfel încât clientul sa beneficieze de cele mai bune produse și servicii. De asemenea, datele personale vor fi folosite și pentru a furniza noutăți despre produsele și serviciile oferite, precum și pentru a informa clienții cu privire la schimbările de orice tip apărute în activitatea societății, care i-ar putea interesa.

Conform Legii nr. 677/2001, clientul are dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de adresare în fața  justiţiei. Totodată, are dreptul de a se opune prelucrării datelor personale care îl privesc şi să solicite ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, se va putea adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa office@e-instal.ro.


spacer
Ghidul tau autentic de shopping.Viziteaza site-ul E-instal.ro pe ShopMania
Website detinut de Eurocraft Instal S.R.L., CIF: RO12102888, Reg.Com: J40/7760/1999

e-instal.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.